Källor
Som input till uppgifterna på grönsakskorten har vi använt egna erfarenheter från odling, föreläsningar och praktisk undervisning vid trädgårdsmästarutbildningen på Skillebyholm och dessutom input från följande böcker och källor:
Ekologisk odling i växthus, Jordbruksverket 2019
Handbok för köksträdgården, Lena Israelsson, Bonnier Fakta 2018
Odla året om, Lena Israelsson, Bonnier Fakta 2018
Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar, Johnny Andreasson, Natur & Kultur Allmänlitteratur 2013
Odlarglädje i grönsakslandet, Åke Truedsson, Natur & Kultur 1999
Kryddväxter : Odling – Användning – Lexikon, Marie Hansson, Björn Hansson, Babel Förlag 2017
Skogsträdgården : odla ätbart överallt, Philipp Weiss, Annevi Sjöberg, Hälsingbo Skogsträdgård HB 2018