Integritetspolicy och användarvillkor för Odla ätbart app och medlemstjänster på odlaatbart.se

Välkommen till Odla ätbart, en app och en medlemstjänst utvecklad av Grow your own Nordic AB, organisationsnummer 559244-4581, adress: Vivelvägen 14A, 125 33 Älvsjö.

Detta dokument innehåller vår integritetspolicy som förklarar hur vi samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter samt hur vi i övrigt säkerställer att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning. Dokumentet beskriver även vilka användarvillkor som finns för appen och för våra tjänster på odlaatbart.se.

Odla ätbarts medlemstjänster är tillgängliga för användarna på olika enheter, som t ex mobiltelefon och dator. För att detta skall fungera så lagras information av Odla ätbart, och informationen kopplas till kontot som användarna skapar. Användarna ger sitt godkännande till Odla ätbarts användarvillkor i samband med att de skapar sitt konto.

Vilka personuppgifter om dig behandlar vi i vår app?
– E-postadress, medlemsstatus, vilket innehåll du köpt och annan beställningsdata finns sparat i vårt system dock ej kopplat till namn eller andra personuppgifter.
– Bilder och anteckningar som användarna väljer att lagra i tjänsten
– Kommunikation med användare som hör av sig till oss via hemsidan, via e-post eller på annat sätt så att vi kan ge svar på frågor och synpunkter mm.

Vilka personuppgifter om dig behandlar vi i vår medlemstjänst via vår hemsida odlaatbart.se?
– E-postadress, namn, betalningsinformation, medlemsstatus, vilket innehåll du köpt och annan beställningsdata finns sparat i vårt system.
– Bilder och anteckningar som användarna väljer att lagra i tjänsten
– Kommunikation med användare som hör av sig till oss via hemsidan, via e-post eller på annat sätt så att vi kan ge svar på frågor och synpunkter mm.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?
I appen sparar vi dina personuppgifter så länge som du har ett konto hos oss. På odlaatbart.se sparar dina personuppgifter så länge som du har ett konto hos oss och tills att du ber att få ditt data raderat. På begäran tar vi omgående bort alla uppgifter och sparade data.

Radera konto
Om du önskar att få ditt konto raderat kontakta Odla ätbart via e-post: medlem@odlaatbart.se

Vem delar vi uppgifterna med?
Odla ätbart anlitar olika leverantörer av IT-tjänster för att kunna driva verksamheten. Till exempel leverantörer för databashantering, lagring av data, utveckling av appen, mm. Vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon annan för något annat syfte än att tillhandahålla en fungerande app och medlemstjänst.

Ändring av integritetspolicyn och användarvillkoren
Den senast uppdaterade versionen av detta dokument finns alltid på App Store och Google Play samt på vår hemsida.
Odla ätbart har rätt att när som helst uppdatera integritetspolicyn och användarvillkoren. Om dessa ändras kommer den uppdaterade policyn och villkoren att publiceras på App Store och Google Play. Dessutom kommer de att publiceras på vår hemsida: https://www.odlaatbart.se/, vi råder dig att regelbundet besöka sidan för att ta del av eventuella förändringar. Förändringarna är verkställda så fort de har publicerats på hemsidan. Om du inte vill acceptera den ändrade policyn och/eller villkoren kan du avsluta ditt konto genom att kontakta Odla ätbart.

Övriga användarvillkor
– Vänligen notera att vi har rätt att avsluta ditt användarkonto om det varit inaktivt under en period av 365 på varandra följande dagar. I det fallet kommer vi att kontakta dig via e-post. Om du inte loggar in inom tio dagar efter att vi kontaktat dig, kommer ditt konto att raderas.
– Appen och odlaatbart.se innehåller länkar till tredjeparts webbsidor. Om du klickar på en länk kommer du att komma till deras webbsida, observera att Odla ätbart inte ansvarar för dessa sidor. Granska gärna deras integritetspolicy och hur de hanterar bland annat cookies.
– Informationen i appen och på odlaatbart.se är granskad och kvalitetssäkrad, men Odla ätbart tar inget ansvar för om dina växter tar skada efter att du följt råden.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om denna integritetspolicy och användarvillkor eller om du vill ha mer information om vår behandling av dina personuppgifter.