Sök
Stäng denna sökruta.

ODLA ÄTBART
MEDLEMSKAP

Gå med DU OCKSÅ

Redo att bli medlem?

Redan medlem?

ALLA TJÄNSTER I ETT MEDLEMSKAP

för att skapa odlingen du drömmer om

Med våra tjänster och odlingsråd blir odlingen enkel. Du kan lägga allt ditt fokus på växter och jord i trädgården. I lugn och ro kan du skapa odlingen du drömmer om.

DET HÄR INGÅR

Digitala tjänster

Med Odla ätbart app har du alltid din odling och våra odlingsråd med dig. Med Premium får du en automatisk en smart odlingsplan och att-göra lista.

Ladda ner gratis och testa nu.

App Store

Google Play

Ibland är det bra att kunna sitta vid datorn och planera odlingen. Med verktyget Min köksträdgård, som kompletterar Odla ätbart app, får du bra överblick och kan snabbt skapa din plan. Min köksträdgård tar dig genom säsongens odling steg för steg.

När du sparat dina växter i appen eller webbappen får du automatiskt koll på när det är dags för dig att starta sådder, plantera ut och skörda. 

Med din kalender får du överblick över odlingsåret. 

Att gruppera växter som trivs tillsammans kan vara klurigt. Därför har vi skapat ett stöd som ger överblick över vilka växter som trivs ihop. I schemat för samodling hittar du beprövade växtkombinationer.

Odlingsråd

Det är inte enkelt att veta vilka odlingsråd som går att lita på. För att du alltid ska ha pålitliga råd till hands har vi samlat våra bästa allmäna odlingsråd i Odlingshandboken

I växtbiblioteket Växter A-Ö finns specifika odlingsråd för över 100 växter från sådd till skörd – sorttips, samodigstips och råd för lagring och användning.

I växtbiblioteket för
Mikrogrönt A-Ö hittar du Odla ätbarts odlingsråd för olika växter som passar att odla som mikrogrönt – från sådd till skörd.

Skicka din fråga till Odla ätbart. Vi svarar så fort vi kan.

Så här tycker våra medlemmar

“Era verktyg är verkligen smarta och hjälper mig att hålla koll på odlingen. Tidigare saknade jag möjligheten att starta flera sådder för en växt men nu när det också funkar är jag jättenöjd!”

Daniel

“Tack Odla ätbart för er fina app. Era odlingsråd har hjälpt mig som inte är så erfaren att ta nästa steg med mina pallkragar. Jag tycker det är lättare att lyckas nu när jag minns vad jag gjort. Nästa år ska jag odla ännu mer tack vare er 💕”  

Kristina

“Det viktigaste för mig är att de verktyg jag använder verkligen underlättar odlingen. Det gör er app. Tack för det. Nu när man kan använda Min köksträdgård på datorn har det blivit ännu enklare och mer användbart!”

Anna

Våra abonnemang

Det här ingår i medlemskapet:

Motvarar 33 kr / månad

ÅR

kr 399 / år
  • Access 12 månader, avsluta när du vill om du inte vill förlänga

MÅNAD

kr 69 / månad
  • Access 30 dagar löpande. Ingen bindningstid, avsluta när du vill

Undrar du över något?

Har du en fråga eller fundering? Mejla oss här!

Håll kontakten

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev med tips och råd för att underlätta
din odling och göra den ännu roligare och enklare.

Brevet kommer en till två gånger per månad. Du kan avregistrera dig när du vill