Sök
Stäng denna sökruta.

Våra tjänster

Vårt mål är att din odling ska ge dig glädje och en härlig skörd. 

Med våra tjänster kan du enkelt skapa en odlingsplan, hålla koll på odlingen och dokumentera efter hand. Utan krångel.

Alla tjänster ingår i ditt medlemskap.

Därefter 39 kr/månad

Odla ätbart app

Med Odla ätbart app sparar du enkelt dina växter, sorter och platser och har i appen finns också alla våra odlingsråd. Appen är gratis. Med Premium får du en automatisk odlingsplan och att-göra lista som du alltid har i fickan. Oavsett var du befinner dig.

Ladda ner nu.

App och dator_komprimerad

Min köksträdgård - webbapp

Ibland är det bra att kunna sitta vid datorn och planera odlingen i lugn och ro. Med verktyget Min köksträdgård får du en bra överblick och kan snabbt skapa din plan. Du loggar in och arbetar med samma odlingsplan som i appen.

Växtföljd och samodling

Att skapa en växtföljd och gruppera växter som trivs tillsammans kan vara klurigt. Därför har vi skapat ett stöd i webbappen som ger överblick. I schemat för samodling finns beprövade växtkombinationer.

Din egna odlingskalender

När du skapar en odlingplan i appen eller webbappen beräknas automatiskt när det är lämpligt för dig att starta sådder och plantera ut dina växter. Med vår kalender får du överblick över alla dina växter på en och samma plats från sådd till skörd. Kalendern finns både i appen och i webbappen.

Goda råd när du behöver dem

Det är inte enkelt att veta vilka odlingsråd som går att lita på. För att du alltid ska ha pålitliga råd till hands har vi samlat ihop information om hur vi brukar göra i Odlingshandboken. Där hittar du odlingsråd för hela säsongen. Vi har också sammanställt våra odlingsråd för över 100 växter.
Och om du inte hittar det du söker kan du ställa din fråga direkt till oss.

Undrar du över något?

Vill du komma i kontakt med Odla ätbart ? Mejla oss här!

App   Odlingsplan   Odlingskalender   Odlingsråd

Odla ätbart är öppet varje dag, dygnet runt. Vi jobbar hela tiden för att ge dig tillgång till verktyg som underlättar ditt odlande.
I förlängningen vill vi bidra till att vi människor ska kunna leva mer i takt med naturen och oss själva och att fler ska kunna odla mer med mindre ansträngning. 

Håll kontakten

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev med tips och råd för att underlätta
din odling och göra den ännu roligare och enklare.

Brevet kommer en till två gånger per månad. Du kan avregistrera dig när du vill

Den här sajten använder cookies.