ODLINGSRÅD - ODLA ÄTBART PREMIUM

ODLA ÄTBART PREMIUM

samodling
Premium
Christin Hanssen

Samodling i trädgården

Att tillämpa samodling i köksträdgården är ett snillrikt sätt att göra trädgården ännu härligare. Samodling möjliggör nämligen både större skörd, vackrare odling och i många fall en mer lättskött trädgård.

Läs mer »
Första frost - salvia med frost
Premium
Christin Hanssen

Välja datum för sista frost

En av de mest lästa artiklarna genom alla tider på odlaatbart.se är vår beskrivning över hur du kan tänka när du ska välja datum för sista frost – dvs. värdera när risken för sista frost är över på platsen där du odlar.

Att göra en bedömning av när det inte längre är risk för frost kan vara lite klurigt. Dessutom vet man ju aldrig riktigt säkert hur det blir i verkliga livet.

Läs mer »
perenn grönsak jordärtskocka
Premium
Christin Hanssen

Perenna grönsaker i köksträdgården

Många perenna grönsaker är oförädlade och har funnits med som en del av ekosystemet i naturen under lång tid är det många insekter som lever av dem, de är därför en viktig del av mångfalden. De perenna växterna också flera andra fördelar som gör dem till en naturlig och uppskattad del av köksträdgården.

Läs mer »
små sallatsplantor i jorden
Premium
Christin Hanssen

Mull och mullhalt – vad betyder det egentligen?

Ofta pratar man om att man ska fokusera på att odla jorden för att få friska växter och att vi vill att jorden ska vara rik på mull för att växterna ska trivas och utvecklas. Men vad är mull och mullhalt och varför är det viktigt att ha en mullrik jord egentligen?

Läs mer »

Välkommen!

Här har vi samlat Odla ätbarts bästa tips om odling för våra Premium-medlemmar.

Kategorier

Sök

Du vet väl att du som Premium-medlem har tillgång till allting i Odla ätbart app likväl som här på odlaatbart.se!